Produkter

Vi har et stort utvalg dekk, felg og aluminiumsfelger i Greåker!

Hos oss er gode råd gratis.

Våre eksperter på dekk og felg, hjelper deg finne de optimale produktene for din bil. Alle våre produkter kommer fra anerkjente leverandører som garanterer kvalitet. Så når du trenger nye dekk, felger eller aluminiumsfelger i Greåker, har Greåker Dekksenter AS utvalget. Kom innom oss og se selv.

Vi leverer dekk fra bla. Bridgestone, Goodyear, Falken, Michelin, Nokian, Barum, men får tak i det meste av dekkmerker.
Av felger så leverer vi MAK, ATS, Sento og mye mer!

Hva vi tilbyr

Sommerdekk

Vi fører et bredt utvalg av sommerdekk til alle bilmodeller og i alle prisklasser. Vi lagerfører bare dekk av høy kvalitet fra kjente produsenter.

Det er viktig å bytte sommerdekk når mønsteret viser tegn til slitasje. Dekkene er tross alt ansvarlig for bilens veigrep, og dårlige dekk er direkte livsfarlige. Kom gjerne innom oss for en titt om du er usikker på om dine dekk holder ut sesongen.

Greåker Dekksenter driver også med:

  • Vinterdekk
  • Felger
  • Dekkservice
  • Dekkhotell
Viktig å tenke på når det kommer til sommerdekk

Når våren kommer og sommerdekkene skal på, er det flere ting å tenke på. Blant annet om dekkene tåler en ny sesong. Selv om du ikke har brukt dekkene gjennom vinteren, eldes de fortsatt. Dekkene bør lagres på en optimal måte og bør grundig testes før de monteres på.

Alle dekk passer heller ikke til alle biler, og kommer du innom oss skal vi hjelpe deg med å finne dekk som passer både deg, lommeboka og bilen.

Når kulda kommer og sommerdekkene må av, lagrer vi de gjerne i vårt dekkhotell for optimal oppbevaring og riktig lagring.

Vinterdekk

I Norge stilles det høye krav til gode vinterdekk. For en trygg kjøring på glatta er det viktig med gode dekk som oppfyller kravene. Med temperaturer som skifter fra plussgrader til minusgrader over natta, 10 cm. nysnø, is og slaps ­ har dekkene dine en utrolig viktig oppgave. Hos Greåker Dekksenter finner du til enhver tid vinterdekk av beste kvalitet. Vi fører både piggdekk og piggfrie dekk.

Vi er eksperter på dekk, og leverer også:

  • Sommerdekk
  • Vinterdekk med eller uten pigger
  • Felger til de fleste kjøretøy
Vi tilbyr både montering og lagring av vinterdekk

Når årstidene endres kan du trygt lagre dine vinterdekk i vårt dekkhotell for å spare plass hjemme. Vi sørger for trygg og forsvarlig lagring, og lagrer dekkene i anbefalt temperatur, lysforhold og stablemetode.

Hos Greåker Dekksenter AS kan vi mye om dekk og felg. Du som er bilentusiast vil finne likesinnede her. Og du som ikke kan mye om bil, vil få all den hjelp og rådgiving du trenger slik at din bil fungerer optimalt til de forskjellige årstidene.

Sjekk dine lokale regler for montering av vinterdekk da disse varierer, også innelands.

Dekk

Vi er eksperter på dekk og felg, og finner de perfekte produktene for deg og din bil. Vi fører utelukkende produkter fra anerkjente leverandører, som vi vet står for kvalitet. Vi fører produkter i alle prisklasser, og til alle behov.

  • Sommerdekk
  • Vinterdekk
  • Felger

Vi har jobbet med salg av dekk, felger og dekkservice i mange år, og kjenner til de fleste bilmerker og modeller. Vi er også godt kjent med forskjellige kunders behov, og er opptatt av å finne den beste løsningen for deg som kunde. I vårt brede utvalg finner du dekk som gir din bil godt grep på veien. Vi fører også dekk til buss og lastebil.

Mønsterdybde

Sjekk mønsterdybden på dine dekk jevnlig. Godt mønster trenger ikke bety godt veigrep. Bruk skjønn når det kommer til dekkskifte, selv om minste tillatte mønsterdybde ikke er nådd.

Sommerdekk

Minste tillatte mønsterdybde i sommerdekk er 1,6 mm. Kjøreegenskapene på våt vei reduseres drastisk når det er mindre enn 3 mm mønster.

Vinterdekk

Minste tillatte mønsterdybde for vinterdekk er 3 mm. Vi fører produkter fra flere leverandører for å sikre et bredt utvalg i alle prisklasser. Vi finner det som passer deg og din bil!