Nyttig

Bildekk- og felgeservice i Greåker

For deg som vet hva du skal ha og for deg som trenger hjelp til å velge.

Hos Greåker Dekksenter AS kan vi mye om dekk og felg. Du som er bilentusiast vil finne likesinnede her. Og du som ikke kan mye om bil, vil få all den hjelp og rådgiving du trenger slik at din bil fungerer optimalt til de forskjellige årstidene. Snakk med våre hyggelige ansatte neste gang du trenger dekk- eller felgeservice i Greåker.


Alt av felger og dekk - Greåker Dekksenter

Om oss

Greåker Dekksenter AS er spesialister på dekk og felgeservice. Vi har et godt utvalg innenfor mange prisklasser og er kjent for at smilene sitter løst. Kundeservice er like viktig i bilbransjen som alle andre steder mener nå vi. Kom innom oss for en hyggelig prat og profesjonell hjelp for alt innen dekk og felg.

Kontakt oss for dekkservice!


Valg av felger

Stål eller aluminium? Du velger. Vi gir råd.
Aluminiumsfelger er lette og finnes i mange utførelser og i fargene hvitt, svart, og mange forskjellige gråtoner. Her kan du designe din helt egen look for din bil. Men aluminiumsfelger er mer enn pent design. Felgene av høy kvalitet vil også forbedre kjøreegenskapene til dekkene. Vi kan montere aluminiumsfelger riktig på din bil.

Stålfelger finnes ikke i like mange designvarianter, men de varer lenge. Mens aluminiumsfelgene lett blir skadet og ripet, kan stålfelgene vare like lenge som bilen. Snakk med oss om originale stålfelger.


Regler for dekk

Sjekk mønsterdybden på dine dekk jevnlig for å sikre optimale kjøreegenskaper. Under er regelverket for mønsterdybde. Bruk alikevel skjønn og skift dekkene før minste tillatte mønsterdybde er nådd.

Sommerdekk
Minste tillatte mønsterdybde i sommerdekk er 1,6 mm.
Kjøreegenskapene på våt vei reduseres drastisk med mindre enn 3 mm gjenstående mønster.

Vinterdekk
Minste tillatte mønsterdybde for vinterdekk er 3 mm.

Sjekk dine lokale regler for montering av vinterdekk da disse varierer, også innelands.